Jag vill vara din hjälte
 

 

Jag kan omöjligt veta var du befinner dig i livet just nu, men jag har gått igenom stora och svåra delar och vet hur lätt det är att tappa bort sig själv. Både genom önskan att passa in men också alla de krav som du ställer på dig och det du tycker att andra förväntar sig av dem.

Genom att leva så lever vi inte vårat eget liv utan hjälper andra att leva sina liv och nå sina drömmar. Jag lärde mig det den svåra vägen genom väggen två gånger. Andra gången fick jag hjälp att se de beteenden som jag hade som gjorde att jag mådde så dåligt och att jag kunde bryta mig ur mönstret.

Det var en tuff kamp att strida på egen hand. Tårar, ilska blandat med apati och sorg och skratt. Att lära sig respektera och vara med ödmjuk mot mig själv är de viktigaste stegen jag tagit för egen del men också för mina fyra barns skull. Om jag älskar mig själv visar jag dem att de får älska sig själva också. Det är en fantastisk gåva att kunna ge dem.

När jag kom ut på andra sidan, starkare, mer egenkär och ny livslust visste jag att jag ville hjälpa andra i samma sits. Att kunna ge min kunskap och de verktyg jag hittat på min resa för att förkorta någon annans kamp.

Jag vill vara stenen som sätter igång ringarna på vattnet, som kan inspirera och stötta dig till att ta för dig och dansa efter din egna musik.

Min vision är att kunna leva min dröm genom att hjälpa andra och att stötta kvinnor i behov av utveckling och självrespekt över världen.


/Kristin Lönnsjö

export-6155.jpg