"Mitt mål är att föreläsa för ett fullsatt Globen. Think big, dumpa Jante och ha riktigt kul på vägen!"/Kristin

Föreläsningen 100%DU

SE AKTUELLA DATUM I LISTAN • 2,5 Timmar

Resan att bli självsäker och våga stå emot andras tycke och mening, att lita på dig själv och lyssna på vad du själv vill och sedan våga satsa på att nå dit.
Föreläsningen 100%DU mixar erfarenheter, handfasta verktyg, metoder, diskussioner, fakta och skratt med dina egna insikter och aha-moments.
Kristin öppnar upp och berättar om erfarenheter från att gå från att vara utsatt för daglig mobbing och noll i självkänsla till att ha startat eget och satsat på sin dröm: Att föreläsa för just dig. Under den resan har pusselbitar fallit på plats och efter att ha skolat om sig från ingenjör till coach så känns allt mer rätt och roligt. Att våga följa sitt hjärta.

Så fråga dig själv:

  • Vad vill du våga?

  • Var behöver du vara starkare? Hemma? Jobbet? Bland vännerna?

  • Är det färdiggnällt över allt du inte har och är du redo att göra något åt det?

Oavsett om det handlar om din karriär, familjesituation, ditt mående, din utveckling eller någonting annat som du känner starkt att du vill komma igång med och sätta dig och dina behov främst för en gångs skull så är det här helt rätt föreläsning!

Föreläsningen är totalt 2,5 timmar med paus och uppdelad i två delar:

1.    Du och din självkänsla. Hur ser det ut, vad gör du mot dig själv och viktigast av allt HUR gör du någonting åt det!? Få metoder, tips och tankar för att börja jobba mot en bättre självkänsla. Bryt gamla mönster och skapa nya tankebanor. Paus ca 20min

2.    Dina drömmars mål. Varför är det viktigt att sätta mål? Hur gör man för att det ska bli bra mål och hur gör du en handlingsplan som tar dig hela vägen dit? Lär dig se hinder på ett annat sätt och träna din förmåga att se lösningarna och hålla motivationen.

 
Foto Linda Brolin

Foto Linda Brolin

Skräddarsydda föreläsningar

Jag kommer gärna och föreläser för ditt företag, organisation eller på er kickoff. Jag skräddarsyr efter era behov och önskemål. Inspiration, kommunikation, engagemang och mål. Inget är omöjligt!

 
 
 
 
 
peter-fogden-778205-unsplash.jpg
bild-7981.jpg
zachary-nelson-192289.jpg