Heldagsevent och weekends

Här är Lönnsjö Coachings event som är möjliga att köpa separat eller så ingår de i ditt coachpaket. De som sträcker sig över flera dagar är inklusive boende och matpaket medan andra event är över en dag och då ingår fika och lunch.

Event för utveckling och framgång


Event Livsförändring VÄSTERVIK 28-29 SEPTEMBER FÄNGELSET HOTELL OCH KONFERENS

EARLYBIRD ENDAST 2 500 KR! (ORD 3990) Längd 2 dagar a 8h 

Ett event där du tillsammans med andra får coachning, inspiration, workshops, reflektion och aha-moments. Du får lägga planer för vad du vill förändra i ditt liv och bit för bit lära dig hur de förändringarna ska se ut i ditt liv. Du får lära dig hur det ska fungera med alla andra delar och andra människor i ditt liv.  

Du får bo på hotell, äta gott, utvecklas och få vara dig själv i en trygg miljö. Eventet äger rum i idylliska Västervik där promenader vid havet och mysiga restauranger finns att tillgå på kvällen. Vi kommer att vara i ett fantastiskt hotell som varit ett fängelse förr i tiden. Se gärna mer här.

Det här ingår:

  • Yoga

  • Inspirationsföreläsning

  • Coachning

  • Porträttfotografering

  • Stil- och färgföreläsning

  • Workshops

  • Frukost, lunch och fika båda dagarna!

Det finns bara 15 platser och det är väldigt attraktivt så boka din plats redan idag. Kom med en vän eller ha härlig egentid!

Boka till kristin@lonnsjocoaching.se. Ange specialkost, allergier och om du önskar enkelrum eller del i dubbelrum. Om ni är flera så ange vilka som delar rum. Det finns möjlighet till delbetalning!


Event Mål och framgång DATUM INOM KORT

Längd 2 dagar a 8h 

Ett event där du tillsammans med andra får coachning, inspiration, workshops, reflektion och aha-moments. Under eventet får du fram det du verkligen vill och du får lära dig hur du skapar delmål, handlingsplaner och målbilder för att verkligen komma fram. Nå dit du vill på ett sätt som är rätt för dig. 


Event Självkänsla och självförtroende DATUM INOM KORT

Längd 2 dagar a 8h 

Ett event där du tillsammans med andra får coachning, inspiration, workshops, reflektion och aha-moments. Gör djupdykning i hur du kan arbeta med din självbild, få ökad förståelse för ditt egenvärde och förstå att du är värdefull utan att prestera. Genom att veta ditt värde blir det lättare att säga nej till det som känns fel och ja till det som gör dig gott. Öka ditt självförtroende för att känna dig bekväm med förändringar och kunna ta de stegen i ditt liv som du behöver för att du ska nå ända fram. 

 
Foto Linda Brolin

Foto Linda Brolin


Vill du veta mer?
Skicka mejl till

kristin@lonnsjocoaching.se

Kontakta och följ mig gärna på sociala media


BOKA EVENT

Namn *
Namn
Betalningsalternativ *
Du får välja hur du vill betala. Allt direkt eller avbetalning. Avbetalning ger en faktura avgift på 25kr/faktura
 
 
rawpixel-1067085-unsplash.jpg
rawpixel-659503-unsplash.jpg
ezra-comeau-jeffrey-77199-unsplash.jpg