Coachning

50 MINUTER 1250 kr

Första mötet är 1,5h för kartläggning och för att se vart du vill komma. Efter första träffen sker samtalet i 50 minuter där du bestämmer dagens ämne som du vill bli coachad i. Vi stämmer av mot ditt övergripande mål och fångar upp frågeställningar som du får utforska och hitta lösningar på.

Coaching sker IRL eller via telefon eller Skype

 

Coachning 6 månader

ca 50-60 MINUTER/GÅNG 7990 kr 

För att få bästa behållningen av coachningen och den processen som kommer att startas i dig behöver du fler än en träff. Därför finns möjligheten att bli coachad under ett halvår för att maximera utfallet. Mellan mötena sker återkoppling via mejl eller sms om så önskas. Du kommer även ha förtur till evenemang och event som anordnas i Lönnsjö Coachings regi.

 Coaching sker IRL eller via telefon eller Skype

Coachning 12 månader

ca 50-60 MINUTER/GÅNG 15 000 kr

För dig som ser värdet med långsiktighet och som känner att din utveckling är värd att satsa på. Mellan mötena sker återkoppling via mejl eller sms om så önskas. Du kommer även ha förtur till evenemang och event som anordnas i Lönnsjö Coachings regi.

 Coaching sker IRL eller via telefon eller Skype

Paket 100%DU mer självkänsla

NIVÅ 1 - 5 • PAKETEN FÖR DIG SOM VILL VARA MER DIG SJÄLV OCH MÅ BÄTTRE

Allt från DIY-paket till extra allt. Prisvärda paket med mycket innehåll och som hjälper dig till att hitta din väg i livet, stå upp för dig själv och må bra med dig själv.

Läs mer

 

Paket 100%DU mer framgång

NIVÅ 1 - 5 • PREMIUMPAKETEN FÖR LIVET I STORT OCH DIG I SYNNERHET

Vad ska du göra med ditt liv? Vad vill jag? Vem är jag nu? Jag vill sluta med... Jag vill börja med…

Det är så många frågor och måsten i livet. När ekorrhjulet snurrar allt snabbare är det lättare att blunda för de viktiga frågorna i ditt liv. Det kan leda till en känsla av tomhet, sorg, ilska.

Paketen för personlig framgång ger dig knuffar på rätt ställen så att du kommer på banan. På din bana. Välj den nivå som du behöver.

 Läs mer

 

För att boka eller fråga mer:

Jag svarar gärna på dina frågor och hjälper dig så fort jag kan. Tveka inte att kontakta mig för tidsbokning eller få svar på det du undrar över angående mina tjänster