Boken 100%DU

Självkänsla kan vara skillnaden mellan att våga ta för sig och att stå tillbaka. Den ingrediensen i livet som gör att du kan slappna av och vara nöjd med dig själv eller att stressa vidare på jakt efter nästa bekräftelse från andra.

Den här boken är för dig som alltid sätter andra före dig själv, inte tror att du är värd någonting om du inte presterar och som är trött på att leva andras drömmar och liv.

Det här är din guide och verktygslåda som hjälper dig att tyda kartan till självsäkerheten. Du kommer få med dig metoder som du kan börja med direkt och boken har utrymme för dina tankar och insikter. Du kommer bland annat lära dig att du inte är det du gör, hur du kan hantera kritik på ett bra sätt och hur du kan stå emot omgivningen och göra det du själv vill. Med bättre självkänsla kan du göra karriären du drömt om, säga nej till allas krav och njuta mer av att bara vara.

Boken innehåller anekdoter från Kristins resa till självkänsla från mobbing och till att stå som föreläsare för andra. Anekdoterna mixas med övningar och delar där du kan skriva dina egna tankar direkt i boken. Du ska komma igång med ditt arbete för att må bättre direkt och därmed skapa mervärde från kapitel 1.

Från en läsare har följande kommentar kommit:

Denna kvinnan skriver ju om mig. Exakt. Det är som att hon letat upp hur jag mår och mådde när jag var liten och skrivit en bok om det. Tusen tack. Jag har redan läst massor och gjort uppgifter. Den här boken känns äkta och som hon skrivit den bara till mig.”

En annan läsare berättar att hon fått kraft att följa sina drömmar och börja studera:

”… jag börjar studera den 14:e Januari. Målet med mina studier är att till hösten-19 söka till Högskolan i Skövde.

Tack Kristin Lönnsjö, för att du fick mig att genom din bok & föreläsning ändra och ge mig en dröm och ett livs mål.

Lyssna på ett smakprov från boken här

Här finns ett litet smakprov från boken.

 


Kursen Bli självsäker nu 6v

En djupare, mer omfattande hjälp för att du ska hitta din självkänsla och våga gå dina egna vägar. Du får hjälp att slänga av dig offerkoftan och sätta nya mål så att du kan leva ditt liv istället för att uppfylla andras önskningar.


Gratiskursen Bli självsäker nu

Kan du föreställa dig hur mycket skönare ditt liv skulle vara om du var självsäker och våga göra allt det som du innerst inne drömmer om? Det är skönt att tänka dig det livet, eller hur?
Jag vill hjälpa dig att få en bra och smidig resa mot att bli mer självsäker så att du slipper ta den långa vägen som jag själv gjorde då jag saknade både karta och kompass. I den här gratiskursen får du ta del av de viktigaste stegen på vägen för att ändra de mest betydande delarna i från grunden.
Du kommer bland annat få med dig det här under kursen:

  • Förståelse av hur ditt beteende ser ut idag

  • Vilka inlärda beteenden du har och att de kan brytas

  • Att du har ett egenvärde utan att prestera något

  • Lära dig att ta tillvara på alla dina bra sidor

När du är klar med den här onlinekursen så kommer du ha startat resan till att bli mer självsäker och ha kraftfulla verktyg för att fortsätta att bli bättre och starkare för var dag. Och då kommer ingen att kunna sätta sig på dig igen. Allt kommer att bli möjligt. Fantastiskt eller hur?!

Det här är en kurs som hjälper dig att ändra på djupet. Du kommer att lägga din tid på att växa i dig själv och att där igenom få ett fantastiskt liv. Skulle inte du också hålla med om att ett liv med självsäkerhet är värt att kämpa för? Och jag vet att du kan det, för kunde jag så kan du!

Så här säger en av alla drygt 900 kvinnor och män som hittills gått kursen:

"Hej Kristin!

Tack snälla för detta. Det har varit verkligt nyttigt för mig.
Det var nästan så jorden skakade under mina fötter när du sa, det är skillnad mellan det jag GÖR och den jag ÄR. 

Wow, vilken skillnad och att stoppa mig själv när jag slår så hårt på mig. Det är faktiskt lite dimmigt (tårar i ögonen) när jag skriver detta.
Självklart för mig att jag är med på fortsättningen. Jag är så tacksam över att stött på dig på FB.
Ha en härlig helg önskar/ Sandra
"

Foto Linda Brolin

Foto Linda Brolin

Gratis E-Bok

Ladda ned en kostnadsfri E-bok om de viktigaste stegen till att få bättre självkänsla.

Vem är du och vad gör du? Vad är skillnaden? När du fått kläm på det kommer en helt ny förståelse inför dig själv att öppnas. Ladda hem och börja din resa på momangen.

(värde 120kr)

Foto Linda Brolin

Foto Linda Brolin